Nul huller i økonomien med Dansk Tandforsikring

Sådan arbejder vi sammen

Her kan du læse om, hvordan samarbejdet mellem Dansk Tandforsikring og din tandlæge fungerer.

Praktisk info

Samarbejde med din tandlæge

Dansk Tandforsikring samarbejder med alle danske tandlæger i EU/EØS.

Tandbehandling og tandskader
Ved større tandskader kan det være nødvendigt at indhente journal og røntgen hos din tandlæge, som Dansk Tandforsikrings tandlæger skal bruge, når de skal behandle skadesagen. Dansk Tandforsikring kontakter selv din tandlæge og sørger for at få det nødvendige materiale. I enkelte tilfælde er der tandlæger, der ønsker en samtykkeerklæring inden materialet udleveres. Er der behov for en sådan, kan den downloades her:

Går du til tandlæge i udlandet, skal du være opmærksom på, at du selv skal kontakte tandlægen og sørge for at journal og røntgen bliver sendt til os. Er journalen på et andet sprog end svensk, norsk, tysk eller engelsk, kan vi kræve, at den bliver oversat til dansk. Udgiften hertil står du selv for, så vi anbefaler, at du benytter en dansk tandlæge. Vi kan også komme i den situation, at vi ikke kan indhente relevant journalmateriale fra en udenlandsk tandlæge, hvilket kan have betydning for afgørelsen af en eventuel skadesag.

Få oversigt over dine tilskud, før du bliver behandlet
Skal du have udført en større tandbehandling og ønsker du at vide, hvordan din forsikring dækker, så kan du eller din tandlæge indsende et behandlingsoverslag til os. Vores tandlæger vil, på baggrund af behandlingsoverslaget og din tandlægejournal, behandle din sag og efterfølgende informere dig om, hvilke behandlinger du kan forvente at få dækket.

Betaling af regninger
Når du har fået udført en behandling hos din tandlæge, skal du i første omgang selv betale hele regningen. Hvis din tandlæge benytter tandlægesystemet DentalSuite, så kan vi automatisk modtage din regning fra tandlægen, når du har betalt den. Hvis de ikke benytter DentalSuite systemet, så kan du enten scanne din regning eller tage et billede af den og herefter sende den på mail til info@dansktandforsikring.dk. Du kan også vælge at uploade regningen via vores hjemmeside, det gør du ved at logge ind under “Mit DTF”.

Dansk Tandforsikring kontakt ikon
Kontakt os

Du kan altid kontakte os. Vi sidder klar med svar på dine spørgsmål.

Dansk Tandforsikring opsigelse
Opsigelse

Her kan du læse om reglerne for opsigelse af din tandforsikring.